Schermafbeelding 2021-09-15 om 16.59.42.png

ONZE WERKWIJZE

Hoe wij te werk gaan

Particulieren

Eigenlijk weet je best wat je wil en niet wil, maar de keuze in materialen, kleuren en stijlen en vooral woonwinkels is zo enorm, dat je er niet uit komt. Geen nood. Wij helpen jou op een eenvoudige manier met het maken van de keuzes voor je interieur. We doen een voorstel gebaseerd op jouw informatie en geven daar een creatieve twist aan die jou past en waar je zelf waarschijnlijk niet aan had gedacht. Mede daardoor kom je straks in een huis, waarin je je helemaal thuis voelt en waar het nooit verveeld.


Zorg&Hospitality

Zo ontwierpen wij al vele omgevingen in de zorg en hospitatily branch, dus wij weten hoe belangrijk een 'healing environement' is.  Wij ontwerpen daarom graag een inspirerende omgeving die blij maakt en prikkelt daar waar het moet, een ontwerp met eyecatchers maar ook een ontwerp dat rust geeft. Kortom een interieur waar de bewoner blij van wordt.


Zakelijke omgeving

Voor kantoren en vergaderruimtes draaien wij onze hand niet om. In overleg met de klant maken wij een ontwerp dat past bij de uitstraling en de werknemers, zodat ook iedere bezoeker voelt dat het prettig werken en vergaderen is binnen jullie bedrijf.

Kom eens langs, of vraag vrijblijvend informatie op. Wij helpen je graag!