RECENSIES VAN ECHTE KLANTEN

Annemarie heeft ons zowel zakelijk als privé bijgestaan bij de inrichting van ons pand en woning. In beide trajecten startte Annemarie met vragen stellen en zonder oordelen door te vragen, zodat ze een goed beeld kreeg van wat er de bedoeling was. Met name bij ons nieuwe kantoorpand was het knap hoe Annemarie gebruik heeft gemaakt van de meubels die al eerder waren aangeschaft en een unieke sfeer heeft gecreerd. Op basis was ze van ons had gezien en gehoord bedacht ze het thema ‘Thuiskomen op je werk’. Bezoekers van ons kantoor ervaren deze familiaire sfeer als ze bij ons komen.

Na de begeleiding van de ontwerpfase, waarbij wij als opdrachtgever zeker inbreng hadden, maar ook door Annemarie op een respectvolle wijze werden gechallenged, was Annemarie eerste aanspreek punt voor de aannemer en bouwbegeleider. Zoals bij elke verbouwing zitten soms zaken tegen en Annemarie wist altijd creatieve oplossingen te bedenken en/of anderen te overtuigen dat het ontwerp overeind moest blijven.

Op spannende momenten waarbij aannemer en bouwbegeleider op elkaar aan het mopperen waren, wist Annemarie op een integere wijze potentiële conflicten in de kiem te smoren.

De rust die Annemarie hierbij uitstraalde is een grote kracht van haar en ik ben haar dankbaar voor het resultaat. Haar goede prestatie bij de inrichting van ons kantoorpand heeft ook geleid tot een verzoek om ons privé te adviseren bij de inrichting van ons nieuwe huis.


Rik Bijmholt - AndersonMcGyver

Ik heb Annemarie leren kennen als iemand die goed kan luisteren en zich goed kan verplaatsen in haar klant. Ze denkt mee maar vraagt ook door en probeert op basis van wat ze hoort te toetsen of ideeen passen bij de wensen van de klant. Maar ze geeft ook nieuwe opties aan en helpt door haar kennis ook actief mee en geeft verschillende opties. Annemarie zal ook tegenwicht bieden en gebruikt daarbij haar ervaring en kennis.

Marith Volp

Voor Bouwfonds Property Development,heeft Studio Annders één van de objecten tot pop-up (tijdelijk) projectbureau ingericht. Een rijksmonument waar het heel nauw komt op het beoordelen van enerzijds de monumentale waarde en anderzijds de wensen van Bouwfonds Property
Development (BPD) als klant. Discussies over inrichting of budgetten wist zij goed te pareren door continue met oplossingen te komen, waardoor een win-win voor elke partij ontstond. Daarna heeft zij
BPD geheel ontzorgd door onafhankelijk en actief ons projectbureau met een eigen team opnieuw in te richten. 
Als klant hebben wij vooral een prachtig resultaat zonder moeizame zaken achter de schermen mogen ontvangen.

Anja Winters- Gebiedsontwikkelaar